Moim zdaniem najlepiej wybrać tą z zerowym oprocentowaniem. ;D I mówię poważnie. Dużo firm ma teraz pożyczki za darmo. Oczywiście tylko te pierwsze, ale zawsze coś. Ja tak własnie skusiłem się na www moneyman .pl. Bardzo szybko ogólnie, nie trzeba dużo papierków wypełniać.
Dla nowych klientów i na niewielką kwotę. A potem się okazuje, że tak naprawdę nic za darmo Jeśli chodzi o niskie oprocentowanie to ostatnio rzuciła mi się w oczy oferta hapi pożyczek, jeśli dobrze kojarzę, to rrso poniżej 10%
No jakoś też mi się wierzyć nie chce, żeby faktycznie pożyczka chwilówka miała takie niskie RRSO, w bankach takie jest w promocji. Pewnie jest tam jakiś kruczek.
Wszystko zależy oczywiście od wysokości kwoty pożyczki, ilości rat, nie zawsze te warunki będą takie same, ale zobaczcie sobie kalkulator na hapipozyczki.pl
Ja jakiś czas temu porównywałam oferty najpopularniejszych firm pożyczkowych na .. pożyczkowej. Tam pokazuje też RRSO. I czasami zanim się zdecyduje lepiej sprawdzić czy gdzieś nie będzie lepiej.