No jakoś nie mogę się z tobą zgodzić ! Pewnie pożyczkę dostałaś i problem ze spłatą stąd narzekanie ? Nie lepiej negocjować niż obsmarowywać ? Napisz szczerze, co... Ile tu już bzdur napisano, że abis nie ma adresu, normalnego telefonu itd. ? Wszystko jest jak należy sprawdź na stronie. Dla mnie abis to jedna z niewielu firm, która faktycznie coś robi dla człowieka. Nie niekończące sie smsy, nie przekazywanie Twoich danych nie wiadomo komu, nie żaden pośrednik tylko same konkrety. Wstawiasz ofertę jak na Allegro i dostajesz oferty od tych co chcą dać Ci pieniądze, pożyczyć, nie dać. Bierzesz, albo nie i czekasz na kolejną ofertę. I daję dużą czekoladę temu, kto za pierwszym wystawieniem na Allegro sprzedał np. używane trampki za cenę, której oczekiwał. To jest profesjonalny serwis finansowy i ludzie nie oczekujcie manny z nieba. To jest interes dla obu stron. Dawajcie przemyślane oferty, a pożyczkodawca się znajdzie!!!. Co do prokuratury, to jak najbardziej jestem za w przypadku, kiedy Twoja oferta nie zostanie zamieszczona na ich serwisie. Ale wydaje mi się, że lepiej napisać do nich reklamację, niż fatygować organa ścigania. Ostatnie słowo. Uzyskanie pożyczki na dobrych warunkach, jest na szczęście coraz łatwiejszą sprawą. I miejcie na uwadze to, że bank jeśli da kredyt wlepi Wam prowizję, a pośrednik dołoży swoją i jeszcze większą, natomiast przez neta zapłacisz raz i tak jak w abisie (nie wiem jak w innych), będziesz obsługiwany w każdym zakresie bezpłatnie. Ja dostałam, jestem zadowolona i każdemu zainteresowanemu dam nr tel. kom. mojego doradcy. Piszcie, chcę pomóc. Pozdrawiam