Hmm... ogromna różnica w działaniu sprzętu - zauważalna właściwie od razu. Mocna zmiana, równa praca silnika, brak większych komplikacji. Ogólnie - mniej problemów. Kosiarka idzie łatwiej, radzi sobie z wysoką trawą, nie wyłącza się. Całkiem inny sprzęt. No i podstawowa sprawa - zdecydowanie mniej spalin!
Tak, poważnie. Kosiarka lepiej idzie na wysokiej trawie, silnik działa równo, nie gaśnie - ogólnie bez większych komplikacji. Spalanie podobne, jak przy normalnym paliwie, a piszę dokładnie o Warter Fuels. Polecam zamówienie niewielkiej ilości paliwa i jego przetestowanie.
Ok, no chcę zamówić, wpisuję w Google, ale nie widzę żadnego sklepu, gdzie to mają. Skąd zatem mam to wziąć? To jest dostępne w jakiejś sieci sklepów? Na stacjach benzynowych?
No to coś źle wpisujesz. Nie ma takiej opcji. W poprzednim tygodniu, przed weekendem, ponownie robiliśmy zamówienie. Patrz na allegro i w sklepach online. Z zakupem nie powinniście mieć problemów.
Nawet dzisiaj zamawiałem, zobacz - allegro.pl/oferta/zdrowe-paliwo-do-pil-lesnictwa-warter-pro-2-5l-8394560190 Raczej stacjonarnie tego nie mam albo jest w wybranych miejscach. Jeszcze się z tym nie spotkałem. Ale po co kombinować, skoro przez net szybciej i łatwiej?