A porównywałeś może modele na Komórkomacie? Ja tak ostatnio porównywałam Xioami a Samsunga. Możesz tam wybrać np. wielkość wyświetlacza i jaki aparat Cię interesuje. I ostatecznie wybrałam Xioami. Jak dla mnie to takie porównywarki są fajne.
ja mam Xiaomi, powiem ci zadowolona jestem bardzo, na dwie karty sim, ma mnóstwo funkcji, dużą pamięć, fotki jak marzenie. Z resztą co będę pisac ...zobacz sobie u nich bestcena.pl , spoko sklep
W tej cenie polecam Huawei P10 Lite, bardzo fajny i dobrze działający telefon, który pozwala na naprawdę wiele. W swojej klasie to moim zdaniem lider. W Playu w niskim abonamencie masz telefon za złotówkę, więc wiesz... luzik :-)
Weź sobie telefon, który będzie odpowiadał wymaganiom na jakieś 2 lata. Tańsze telefony szybko się marnują, w sensie mój stary telefon Samsung juz nie obsługuje wikeszosci używanych przeze mnie aplikacji. Obecnie używam lg q6, który nie jest drogi - i tak wzięłam go z Play i jestem zachwycona
Jak już kupicie to pamiętajcie o porządnym zabezpieczeniu. 3mk ma nawet takie folie na tył i boki telefonu, nie trzeba pakować od razu w grube pokrowce.