A może na przykład jakaś opaska fitnes albo smartwatch? Coś z gadżetów elektronicznych. Dobrze będzie tylko jakoś ładnie taki upominek zapakować. Polecam zainwestować w ładnie prezentujące się torby prezentowe. Ja kupowałam takie ostatnio w tym sklepie e-hurtownia-opakowan.pl
Oj, jakie śliczne pudełka na takie upominkowe gadżety ma sklep Edibazzar (edibazzar.pl) Zbliża się sezon imienin i urodzin więc sobie zamówiłam kilka takich. Będzie jak znalazł
[quote="xruby"]Wszystko jest zależne od tego czego potrzebuje ukochany, co lubi, czym się interesuje. Ja bym proponowała może postawić na jakiś gadżet. Z fajnych i przydatnych rzeczy to może jakiś gadżet. Może rejestrator do samochodu? To akurat całkiem przydatna rzecz. teletorium.pl/rejestrator-jazdy-dvr-xblitz-p600-professional-czarny/88958/[/quote] Zgadzam się, rejestrator to bardzo fajny pomysł, bo często przydaje się w samochodzie. Ja proponowałabym też zestaw głośnomówiący.
Ja swojego faceta lubię zabierać do naszej ulubionej restauracji Stara Zajezdnia na krakowskim Kazimierzu. Jemy pyszną kolację, a potem idziemy do kina albo do teatru... Generalnie staramy się spędzić wspólnie czas.
dla faceta to może zegarek? może tylko ja tak uważam ale zegarek to chyba najlepszy męski dodatek mój ma kupionych kilka, nawet sama mu jeden kupiłam na święta na e-zegarki.pl, więc może tam coś znajdziesz